tirsdag den 24. maj 2011

Sy-tråds-holder-ugle

Jeg har "mit eget" værelse. Mit helt eget sy- og hobby værelse. Selvom det ikke er stort, så er det der - og det er guld værd. Et sted, hvor man kan lave lige hvad man vil og efterlade tingene og lukke døren, når man ikke lige har tid til at være kreativ. Jeg ville unde at alle kreative sjæle kunne ha' sådan et sted.

Jeg har rigtig meget på de få m2  mit kære syværelse er. Og jeg var efterhånden blevet noget så træt af, at alle mine sytråde lå hulter til bulter i en glas skål, viklet ind i hinanden og jeg kunne sidde længe for at finde ud af om jeg overhovedet havde den farve tråd liggende jeg skulle bruge. . . Så jeg fik en ide: Jeg ville lave en kreative og nyttig måde at få orden i mine sytråde på. Da jeg samtidig er VILD med ugler opstod ideen til at lave en holder til mine sytråde - formet som en ugle :-)

Jeg gik i gang med at tegne uglen på en mdf plade og dernæst gik min skønne kæreste i gang med det hårde arbejde i værkstedet (uglen skulle skæres ud, hullerne skulle laves til pindene som dernæst skulle sættes i og så skulle uglen males) og wuuuupti 

En sy-tråds-holder-ugle med plads til hele 61 sytråde !!!

Den er da sød ikk?! Og en stor tak til kæresten min - resultatet blev så meget bedre end jeg havde troet og håbet. Tak skat!

Uglen tager ikke noget bordplads for den skal op på væggen at hænge, den er samtidig sød og dekorativ og vigtigst af alt, nu kan jeg meget lettere overskue, hvilke farver sytråd jeg har ;-)

Måske min kæreste og jeg skulle sætte gang i en sy-tråds-holder-ugle-produktion ;-) For lur mig om der ikke er andre end mig, der er helt skudt i denne søde, kreative og meget nyttige ugle ?! :-)

Ha' en rigtig dejlig dag!

Hilsen
       


4 kommentarer:

  1. Jeg kender en der vil blive meget glad for at få sådan en i fødselsdagsgave, så sig endelig til hvis I starter en probuktion :-)

    SvarSlet
  2. Hej Britta. Det skal jeg nok ;-)

    SvarSlet
  3. Ja du må også gerne skrive til mig hvis i starter op :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...